Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/1/f/b/schipper.be/httpd.www/rw_common/plugins/stacks/armadillo/core/displayContent.php on line 598 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/1/f/b/schipper.be/httpd.www/rw_common/plugins/stacks/armadillo/core/displayContent.php on line 598
Media & Muziek

Stacks Image 789
Elke week worden er zoveel nieuwe liedjes uitgebracht, via een wirwar aan digitale platforms, dat een kat er haar jongen in zou verliezen.

Vroeger luisterden we gewoon naar de radio, of we gingen naar de platenwinkel, waar je dan meteen kon zien wat er die week nieuw was verschenen.

Nu ben je vooral afhankelijk van wat je kan ontdekken via ondermeer Spotify, Apple Music, YouTube, TikTok, Facebook, Whatsapp, enz....

Daarom kies ik wekelijks 1 van die nieuwe liedjes als "
Tipper van Schipper", in de hoop dat je die bij jou in de smaak zal vallen.

(te beluisteren van ma-vrij van 16.00-19.00 op Radio Goeiedag, Aalst)
Overzicht:

Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Skate

Prince - Hot Summer

BTS - Permission To Dance

Maisie Peters - Psycho

Alvaro Soler - Mañana

Na zijn vorige hits "El Mismo Sol", "La Cintura", "Loca" en zijn recentste "Sofia", van het gelijknamige album, staat Alvaro Soler weer klaar om onze zomer op te vrolijken met "Mañana". Als de zon nu nog wat meer van de partij zou zijn, dan kan deze vakantieperiode niet meer stuk...

Ed Sheeran - Bad habits

Na een onderbreking van twee jaar, is Ed Sheeran weer helemaal terug met "Bad Habits". Een prachtige single met een vleugje Milow-sound.... Het is de voorbode van zijn vijfde studioalbum die binnenkort gereleased wordt! 

Diana Ross - Thank You

In september brengt levende legende Diana Ross (77) een nagelnieuw album uit, voor het eerst sinds 2006. En voor het eerst sinds 1999 zullen daar ook nieuwe songs op te horen zijn. Hiervoor werkte Diana samen met een pak top songwriters en producers. Dit 25e album nam ze op in haar homestudio tijdens de lockdown. Als voorbode van het nieuwe album maken we alvast kennis met de titelsong: "Thank You", een blij dankliedje voor de fans.

Jessie J – I Want Love

Dit is de come back van Jessie J. (Jessica Ellen Cornish - Londen, 27 maart 1988), die bekend werd als onder andere songwriter voor beroemdheden als Miley Cyrus en Justin Timberlake. 10 jaar geleden scoorde ze bij ons nog een nummer 1 met 'Price Tag'. En nu heeft ze hopelijk opnieuw een dikke hit te pakken met dit aanstekelijke dansnummer "I Want Love".

John Mayer - Last Train Home

"Last Train Home" van singer-songwriter John Clayton Mayer komt uit het nieuwe album ‘Sob Rock’ dat binnenkort verschijnt.

Het "ruikt" een beetje naar Toto, maar dat er de dag van vandaag nog dergelijke heerlijke, meeslepende muziek geschreven wordt, dat mag ons hoopvol stemmen. :-)

London Grammar - How Does It Feel

London Grammar ontstond in 2009 in Nottingham rond zangeres Hannah Reid en Dan Rothman.
Het derde album van de band heet "Californian Soil". "How Does It Feel" is intussen al de vierde single daaruit.

Toon meer berichten

Ontwerp - ©2021

Stacks Image 783